Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Fødselsdag!

Fra Karsten er der kommet en beretning og nogle billeder fra en tur i August 2001:

Min fødselsdag 2001 var en af de bedre. Jeg fik et gavekort af min kone til en ekstra turtil Namsen. Dette ville blive min tredje tur i alt. På min jomfrutur i 2000 havde jeg fået 2 laks på en uges fiskeri, så Junituren 2001 var bare ren nedtur, med tab af store laks. To gange sprang min 0,40 line og det lykkedes mig kun at lande en gammellaks. Så en ekstra tur var lige det, jeg havde brug for. Sammen med "überwürmer" Frederik og hans tidligere nabo, Gunnar, glædede vi os til at gense Namsen.

Stor var overrakelsen, da vi så, at elven havde langt højere i vandstand end i Juni. Dette var usædvanligt for årstiden. Vi skulle fiske Rodum, Musicboxen, Hildrum og Vold. På den første dag på Rodum fik Frederik en grilse og en havørred på ca. 2 kg. Vi andre fangede kun småørreder. Gunnar fik en stor forskrækkelse,da han faldt på de regnvåde klipper og troede, han havde brækket en finger. Han slap dog med et dybt sår.
Næste dag på Rodum og Hildrum var det igen Frederik, som fik laks og igen måtte vi andre nøjes med havørred. Senere vendte lykken. Vi var kørt over broen og hen til ishuset på Vold, en strækning på godt 8 km. I første kast brækkede min helt nye stang og jeg måtte køre tilbage efter en ny!. Da jeg kom tilbage og begyndte at rigge til, havde Frederik igen laks på. Jeg hjalp med at håndlande en flot 7 kgs, men havde stadig ikke fisket. Gunnar, som er 63 år, var lidt træt i benene og jeg foreslog, at vi tog en pause foran ishuset, hvor han kunne fiske direkte fra bænken. Efter 10 min. fik jeg pludselig et godt hug og kunne håndlande min indtil nu største laks på 6 kg. En god dag, men Gunnar havde "kun" fået en havørred på godt 1,5 Kg. Han var sulten efter mere. Det blev ikke bedre dagen efter, da vi fik lov at fiske Melhus om aftenen. Frederik og jeg landede 2 laks hver på bare 2 timer. 1 på 2kg, 2 på 3kg og en på 5 kg. Gunnar var nu lidt småsur. Da vi kom til hytten fik alle fluer en tur med fluesmækkeren. "Satans fluer", brølede han.

Næste formiddag fik han endelig en laks på 2,5 kg. Så blev han mere rolig. Frederik sluttede af med den sidste Grilse og vi kørte hjemad samme eftermiddag med 11 laks og ca. 30 havørreder efter 3,5 dags fiskeri. Ikke så ringe endda!.

Karsten.

Karsten med flot laks på 6kg!. Gunnars præmie for svie og smerte!. Karsten med laks!. Frederik i sit es!.


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk