Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Kjell Petterson

De fleste, der har gæstet Namsenvassdraget for at fiske laks, har hørt om Kjell Pettersson. Hans ry, som een af de dygtigste roere ved Namsen er nået vidt omkring, siden han kom til Namdalen i starten af firserne. Idag er Kjell meget efterspurgt roer - på grund af hans dygtighed og erfaring, men i lige så høj grad på grund af hans altid glade og positive selskab.

Kjell arrangerer oplæg for laksefiske i Namsen/Bjøra, og hans crew af ligeså herlige og dygtige roere, garanterer en altid god oplevelse. Udover laksefiske arrangerer han også havfiske ture efter kveite, torsk og sej. Læs mere herom på hans hjemmeside.En anden metier, han er mindst ligeså kendt for, er de fantastisk flotte afstøbninger af laks han laver. De kan iøvrigt beundres mange steder langs Namsen og i Overhalla, bl. a. på Hotel Overhalla, Skogmo Gjestgiveri og G-sport.

Hans ry, som en af de absolut bedste håndværkere indenfor denne branche, har da også bredt sig vidt omkring. Han har leveret afstøbninger til kunder over det meste af Europa.Laksen herover er afstøbningen af min laks, som den lå i kassen, da jeg hentede den. Ikke det bedste foto, men de utrolige nuancer i skællene ses tydeligt. Klik på foto for større.

Ikke nogen rekordfisk, men den laks - med utrolige mål på 100 cm, 14,2 kg, soloharling og en fantastisk fight - gav mig en oplevelse af de helt store. Afstøbningen hænger over TV'et i stuen - så der er altid noget fornuftigt at kigge på!.Arbejdet er naturligvis meget tidskrævende og kræver stor omhyggelighed og præcision. Hvert enkelt skæl håndmales!. Det tager selvfølgelig tid, før en afstøbning er helt færdig, men er det er værd at vente på.

En fordel ved Kjells metode er, at du får kødet fra fisken, så middagen går ikke til spilde på væggen!.

Er du interesseret i at få lavet en afstøbning, hvadenten det er af dit livs fisk, eller blot en helt særlig fisk, kontakt da Kjell Pettersson for nærmere information og bestilling, på nedenstående adresse. Fisk kan sendes som frysegods.

Peson AS
Steinsvegen 15
7863 Overhalla
Norge
Tlf: 91544940

Mail: kjellpett@gmail.com


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk