Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Turen(e) 2003

Uge 23

En Maj-dag i Bjøra!. Det havde vi længe snakket om og det skulle vi altså starte årets Namsen tur med!. Vi fiskede med Dennis og Werner i to både på Fuglår/Skørland og håbet om storlaks var selvfølgelig stort. Med prima vandstand og opgang, var muligheden også tilstede, men realiteterne forblev ved håbet. I Bjøra harles der lidt anderledes end i Namsen, med kortere line på 9-12 meter. Samtidig fiskes så sagte som muligt nedover i den stille elv. I Bjøra bruges kun sjældent påhængsmotor, så båden må ros tilbage!. Men det er det hele værd, at slippe for larmen!.

Det var ekstremt spændende at fiske dette vald i Bjøra. Bo havde briefet os om de forskellige pladser på valdet og vi vidste jo det var her Morten og Jon fik den store i 93'!. Bo fortalte endvidere, at hvis vi fik den der stod nede ved skiltet, ville vi grine hele vejen ind til Laksebørsen!.


Ingen larm fra påhængsmotorer i Bjøra!


Det blev trods alt til een frisk laks!

I Namsen bød premiereugen 2003 på fine forhold og der blev fanget mange store laks. Allerede på premierenatten blev sæsonens største laks landet, med en vægt på hele 22 kg. Ellers var det store antal gammellaks kendetegnende for den første uge. Flere fiskere havde flere end 20 på krogen i løbet af ugen, uden at se blanklaks!.

Søren og jeg startede premierenatten på Musikboxen og fik efter blot 10 minutter det første hug. En meters laks, der sikkert kun vejede omkring 5 kg blev varsomt genudsat!. En lille time senere fik vi hug igen og vi troede også det var en gammellaks, da der ikke var særlig meget spræl i den. Den var dog god nok. Fuldfed og luset, så det blev årets første laks med en vægt på 4,5 kg. Det var jo ganske let det her, så vi tog hjem for at sove og planen var så at starte op når de andre premierefiskere kom trætte hjem!!.


Søren tog sig til hovedet!.


...og katten på Melhus var utilfreds!

Ja, man skulle jo tro vi efterhånden var blevet klogere, for så let var det selvfølgelig ikke og premierenatten skal man aldrig kimse ad. Vi formåede at sejle uden om alle friske laks resten af ugen og det blev kun til gammellaks og atter gammellaks!. Det vidste vi heldigvis ikke på forhånd, så vi fiskede jo løs med krum hals. Et par gammellaks gav gode oplevelser, for de snød os med udløb og og vilde spring.

En enkelt gang troede vi sågar, at nu var den store der!. På Øvre Vibstad krogede vi en laks ved "raset" (et sted hvor der før er taget store laks!), der føltes stor og tung og den bestemte uden slinger hvad den ville!. Tung var den, for den havde en stor gren viklet om snøren!. Og stor var den også, en gammellaks på en 8-10 kg!.


På Vold var det lige før is-huset stod til søs!.


Claus fik lige før flommen en flot laks på 11,7 kg.

Sidst på ugen mistede vi et par fiskedage på grund af storflom og vi kiggede da længselsfuldt efter Bjøra, der ikke var berørt af nedbøren, men blev stemmet op af de store vandmasser i Namsen. Den helt store opgang kom ca. 14 dage efter denne store flom, altså til Skt. Hans og det er muligt de store vandmasser har kunnet "duftes" langt ud i Atlanten.


Uge 24

Efter afsked med min makker Søren og en kold, regnvåd tur på Hildrum, var en middag på Vold hos Dennis og Werner god medicin!. Den følgende uge skulle jeg fiske alene i Bjøra og lad det være sagt med det samme: Det gør jeg ikke igen uden bil!. Men Langå-folkene var meget behjælpelige og da vi ikke boede langt fra hinanden fiskede vi en del sammen. Bortset fra manglende bil, var det en spændende uge og Bjøra gjorde stort indtryk!. Jeg tror ganske simpelt det er umuligt ikke at falde for den lille storlakseelv, efter et ophold ved den!.


Søren og Allan med h.h.v. 6 og 10,7 kg.


Een mere og smilet var blegnet! (11 kg)

Jørgen og jeg var en tur i Bjøra for at prøve lykken med mark fra båd. Det foregik på Bjørnes, hvor vi nær var blevet slået ihjel af en vild mand, der påstod vi fiskede på forkert vald!. Vi holdt på vort og ifølge det fiskekort vi havde fået, kunne det ikke være anderledes. Han faldt så til ro og vi fik fisket, men der var ikke meget held ved os, efter den mildest talt ucharmerende oplevelse. Det var der til gengæld hos Søren og Allan, som senere vendte hjem fra Værem med to fine laks og Allan debuterede (i Namsen) med en flot 10,7 kilos.

Et par dage senere gjorde han det minsandten igen, denne gang på 11 kg og selvom glæden på holdet var stor, blev det af holdkammeraterne vedtaget, at overskægget måtte falde hvis han fik een mere over 10 kg på turen!. Det gjorde han u-heldigvis ikke, og vi har faktisk Allan mistænkt for at være godt tilfreds!.


Jørgen med en fin 5 kg's fra Vold.


Spionkameraet igang!.

En dag fiskede jeg med Bo Frederiksen på Røttesmo/Skjørland og efter en kort rundvisning af Hallvar, gik vi igang. Det var utroligt spændende at ro nedover med to wobblere. På trods af den fine vandstand og opmuntrende ord fra Jonar og hans hund, gav det ikke laks på hverken wobbler eller flue. Men et spændende fiskevand i et utroligt skønt landskab var det. Vi blev venligst bedt om ikke at starte med det samme kl. 12, da Kong Harald var på besøg og lige skulle fiske lidt ned på "vores" stykke!.


Bo inspicerer grejerne!


Måske er det Kongen!.

Bo havde et tilbud på fluen og to træk nedover i båd, gav et par sjøørret. Ikke skyggen af laks så vi, men at de var der, var der ingen tvivl om. En dag fiskede jeg alene hele Skjørland igennem fra båd uden kontakt, så jeg kom lidt i tvivl om det nu kun var uheld!.

Dagen efter lykkedes det at lokke det meste af Langå-holdet med derop, for nu skulle den den onde lyne mig slippe en laks!. Vi så godt nok en laks og det blev til et enkelt tilbud til Peter, men heller ikke den dag lykkedes det!. Så Bjøra må vente lidt endnu for min del!.


Skafning á lá Langå!.


Arne og Geir Bye med 16 kg's laks!.

Jeg boede ellers godt hos en landmandsfamilie, men de sidste dage i ugen blev jeg inviteret til at bo hos Langå-fiskerne. Det var opløftende og sjældent har jeg oplevet mage til gæstfrihed og kammeratskab!. Det vil jeg sent glemme!. Vi fik et par roture på Vold, men det blev bare til en gammellaks.

Ugen sluttede med en mindre flom og da jeg havde sagt farvel til mine nye fiske-kammerater satte jeg kursen nedover. På Boxen mødte jeg Kåre, der var ude at ro. Han fortalte ivrigt, at de lige havde taget en 16 kg's nede på Hildrum og det var nu der skulle fiskes!. (Senere fandt jeg ud af det var Arne og Geir, der var de heldige!).


Uge 25

Uge 25 skulle tilbringes sammen med de velkendte fiskekammerater fra vores "faste" årlige Namsen tur, så det var lidt ligesom at komme hjem, da jeg flyttede ind i Villa Ro på Grande. Det var sjovt at opleve de nys ankomnes iver og aktivitet. Selv lå jeg noget lavere i kadence efter 14 dage, og på trods af sidste års "mareridt" blev jeg alligevel hurtigt "smittet".

Der skete ikke meget den første dag. En drøm gik dog i opfyldelse, for om om aftenen blev jeg spurgt om jeg ville ro på Foss/Melhus!. Jeg forklarede, at jeg ikke havde roet der før, men fik at vide jeg bare skulle lægge mig lige efter den anden båd, som Bo Olsson roede, så skulle det nok gå!. Det gjorde det også, og for at gøre en god lang historie lidt kortere, gik det som det så ofte gør når der er nybegyndere på banen: Vi fik kroget en laks!.


Grænsen mellem nedre og øvre Melhus.


Jubel på stranden!.

Det skal nu med at vi i starten troede det var en sjøørret, for selv i den hårde strøm kom der kun små nyk i stangtoppen, til at starte med. Vi var derfor lidt forvirrede, men jeg sagde til Gunnar, at han skulle tage de andre stænger ind, for det k-u-n-n-e godt snyde!!. Det havde jeg prøvet før, og jeg troede ærlig talt det var en sjøørret denne gang.

Men lidt i tolv på "fem minutter i tolv" stenen huggede en laks Gunnar's lille Flax wobbler, og Gunnar, der ikke havde fået laks endnu efter 9 døgns fiskeri, stod lidt efter på land med min fuldspændte Hardy stage i hånden!.


Flawless!.


Han bærer med smil sin byrde!.

Han var jo vældig tilpas og at han måtte løbe en tur ned på Grande/Melhus efter den, så ikke ud til at genere ham!. Den tog en lufttur på lang line, og hang et øjeblik over det strømmende vand på Melhus. Ja, den slags glemmer man ikke så let. Efter flere forsøg nedover, fik vi til sidst laksen på land. Og hvilken skønhed!. En fuldfed Namsen-laks af bedste kvalitet, der fik vægten op på 12 kilo rent.

Jubelen var stor, og jeg var ret populær hos Gunnar efter den rotur. Fornøjelsen var nu langt fra kun på hans side, for der er ikke meget der kan måle sig med at se andre så glade!. At jeg skulle være så heldig på min første tur på Foss/Melhus var næsten også for godt til at være sandt.


Steen med fin laks!.


Karsten lykønskes af ham selv!.

Dagen efter havde Jørgen meldt sig til en golf konkurrence, så Steen manglede en til at ro!. Den tjans snuppede jeg frivilligt, da det altid er spændende at fiske med Steen. Og minsandten om ikke vi havde heldet med os. På den nederste del af Rodum huggede laksen og vi gik i land på den store grusbanke. Det er ikke smart i ankelstøvler, for der er grundt vand langt ud. Og vil laks gerne ind over grundt vand?. Nej!. Altså våde støvler!.

Det fik jeg efter en spændende duel mellem Steen og laksen. Det var svært at vurdere størrelsen i den ret hårde strøm der var der, men til tider bestemte laksen og først efter lang tids duel, kunne jeg hugge krogen i den. Den var mindre end jeg havde troet, men også et pragteksemplar af en laks. 8,5 kilo.

Samme aften kom Karsten hjem med en flot laks på 6,6 kilo også taget på Rodum, men denne gang taget på mark. Jørgen kom hjem fra golf-konkurrencen med en 2. præmie, så det gik ret godt den dag.


Vi frygtede 2002 gentog sig!.


Lucky Alan med sommerlaksen!.

Det begyndte mere og mere at ligne sidste års vanskelige forhold: lav vandstand, varmt vand, sol og varme, så der blev i flere dage næsten ikke fanget noget i Namsen og Bjøra. Alligevel lykkedes det for mig at ro en laks hjem til en englænder, på en dag med høj sol og tropevarme. Han skulle efter sigende være een af verdens bedste backgammon spillere, så om det var hans held eller mit held der var årsagen, finder jeg nok aldrig ud af.

Han sov det meste af tiden i båden og at han opdagede der var fisk på, skyldtes vist kun at jeg roede båden på land, for at kunne løbe efter den!. Den var såmænd ikke så stor, men strømmen var hård og den gik nedad i fuld fart med det samme. En fin laks på 4,5 kilo!.


Mogens får telefon-support!.


Og det virkede!.

Dagen efter begyndte det at regne og det var lige før Randers folkene skulle til at tænke på at vende hjem. Til alt held lykkedes det dem sidste dag, at få en fin laks på 5,5 kilo, også på Vold. Den tog en stor kobberfarvet Johansen sluk.

Anders og jeg blev ellers taget ved næsen af Karsten, der ringede hjem og sagde at Per og Mogens havde kæmpe fisk på. Så der gik jo ikke andet end 5 minutter før vi stod der med skjorten ude af bukserne, men den var altså "kun" 5,5 kg. En dag får vi hævn, eller måske skal vi bære over med ham!. Hele ugen roede jeg ind imellem med Anders og vi forsøgte mange sjove ting, men intet af det gav laks. Men det skulle ændre sig!.


Uge 26

Ugen startede lidt trykket, da to af vores fiskekammerater på grund af et alvorligt trafikuheld ikke nåede frem (de er heldigvis friske igen) og måtte en tur på hospitalet. Henrik var mand for at hente deres ejendele og fragte dem hjem!.

Ellers var de øvrige nye folk ved godt mod og de glædede sig til at fiske. Arne og Harry havde Preben med for første gang og han slog sig sammen med Anders. De to startede ud med at kroge en stor laks på Hildrum om eftermiddagen. At dømme efter videoen af fighten, kan den have været op mod de tyve kilo, men desværre springer den linen efter lang tids stillingskrig. Senere samme dag kommer Frederik hjem med en laks på 5 kilo. Hans første på turen.


Klar til laksefiske!.


Frederik fik "hul på bylden"!.

De følgende dage skulle blive de bedst givende på turen. Vi kom til at opleve et "Skt. Hans renn" som i de gode gamle dage, en massiv opgang af laks i alle størrelser. Det var så småt begyndt med Frederiks laks og den mistede storlaks på Hildrum. Hvad der egentlig satte det igang var et mindre regnvejr i slutningen af den foregående uge. Og måske kan det have været den store flom i premiereugen, der havde lokket laks til i stort antal fra havet.


Sikke'n basse!.


Preben var ikke til at stoppe!.

Hvorom alting er, startede Anders og Preben ud første dag på Ranum og landede kort tid efter en "gris", som senere blev vejet til 12 kilo. For at lave sjov med os lod de som ingenting resten af eftermiddagen, så den så noget vissen ud da de kom i land. Men en flot fisk var det, som det ses, og den kan vel have vejet mere. Anders skulle altså bare have en helt frisk roer, for at der kom skred i sagerne!. Allerede samme aften fik Preben fornøjelsen af at lande endnu en tyksak på knap 6 kilo, så det var virkelig en start for ham de fleste kun får drømt om!.


Peder i med 9,5 kilos fra Hildrum!.


Peder med en 7,5 kilos fra Rodum.

Det gode fiskeri fortsatte natten igennem og dagen efter. Selv havde jeg fornøjelsen at ro for Peder Karlsson, en erfaren fisker og yderst sympatisk. Om det var derfor han skulle være så heldig at få 3 laks indenfor et døgn, kan vel være. På Hildrum fiskede vi med flue, som han insisterede på, på trods af mine argumeneter om det var så godt som en "spildt stang". Jeg fik da en lektion, som ikke glemmes. Indenfor et par timer fik vi 2 laks på flue og et enkelt tilbud på wobbleren. Peder kunne altså med glimt i øjet konstatere, henvendt direkte til mig: "Nå, det du'r ikke med flue!??".

Han fortalte om nogle forsøg der var gjort i Nideelv, med fremavling af "supersmolt". Smolt som var meget større end normale og de 1. års laks som vendte tilbage til Nidelven, var tilsvarende større og stærkere end normale. "Tuklen" med naturen skal man være varsom med, men det jo være at vi om nogle årtier slås med genmanipulerede superlaks på op mod 70-80 kilo!.


Spændende fiske på "brekket"!.


Henrik fik sig en dukkert!.

Dagene 22-23 juni var de hektiske dage, hvor jeg udover at fiske med Peder i mange timer, en nat var på Røttesmo og den følgende morgen en tur på Sellægg med Henrik. Dagene fløj afsted og de mange indtryk og oplevelser mættede. Henrik havde bestilt fiskeri på "brekket" og jeg skulle " holde båden". Igen må jeg sige, det var meget spændende og vi så ustandselig laks. Også store laks!.

Henrik havde to reelle tilbud, men missede desværre. Han havde heldigvis en 4,5 kilos laks fra dagen før, at lune sig på!. Da vi kom ind til bådpladsen fik han overbalance i båden og skvattede i vandet, til stor morskab for dem der stod på land!. Henrik vågnede øjeblikkeligt!. Han tog det selvfølgelig med højt humør og vi skraldgrinede i flere minutter så maven gjorde ondt!.


Den "religiøse" laks!.


Frederik og Arne poserer.

Frederik fik virkelig revanche denne uge og han fik en flot 8-9 kilos på Øvre Vibstad. Det vil sige, efter at have kroget den på Hildrum, måtte han løbe over Hanabekken og efter den ned på ØV hvor den blev landet. Han kan altså gå på vandet, men det har man jo hørt andre har gjort før ham!. :-) Ellers fik han jo godt med laks ugen igennem, som det ses.

Anderledes så det ud med Arne og Harry. De måtte slide sig til en enkelt laks på Ranum, som de til gengæld tog på flue!. De fik ellers chancen til at kunne løbe med præmien for største laks, for de oplevede en nat hvor storlaksen tog. Hændelsen fandt sted på Engstad, og de krogede et af de berømte "lokomotiver", der bare går og går, uden man kan stille noget op!. Det gjorde denne her desværre også, men sådan en oplevelse sætter sig som bekendt godt fast og gør et voldsomt indtryk på dem det går ud over!. Selv havde jeg en spændende tur deroppe sammen med Jonar, også uden held.


En "rigtig" flidspræmie til Jørgen og Steen!.


Preben nød sommeren ved Namsen. Knap 10 kilo!.

Det er ikke med vilje Jørgen og Steen ikke er nævnt før, men de fik ikke rigtig gang i fiskeriet, før absolut allersidste fiskedag. Og selv den dag måtte de gennemgå frytelige pinsler, før det endelig lykkedes dem at få en laks på land!. Guderne ved de forsøgte!. Jeg skal undlade at rode op i detaljerne, men det var næsten som om de sugede alt hvad der var af uheld til sig!. Lidt stil med hvad Søren og jeg oplevede sidste år. Sådan er det bare nogle gange, men alle tog hatten af for deres udholdenhed, som da også til aller sidst blev belønnet med 6,5 kilos laks!.

Krøllen på årets Namsen tur, blev slået af Anders og Preben, de to nye kometer på stjernehimlen!. Efter at vi andre havde fisket natten igennem og gik til køjs om morgenen, tog de ud om formiddagen og hyggede sig på Rodum med at lande en meget flot laks på knap 10 kg!. Hvorfor dog spolere sin gode nattesøvn?!. Ja, vi har meget at lære endnu (heldigvis)!.


Uge 32

Ja, det var jo næsten for meget af det gode (nogen påstår man ikke kan få nok af dét!), at skulle til Namsen en kort uge 32 efter at have været der hele Juni måned!. Ikke desto mindre fik jeg lov at tage afsted igen og sammen med Karsten kørte vi op til Werner og hans hold for at fiske nogle af de sidste dage af sæsonen.


Fin badestrand ved Stortinget!.


De gamle bropiller var synlige i Bjøra!.

Namsen var chokerende lav, jeg havde ikke før set Namsen så lav, ej heller sidst jeg var der i August (99). Vi havde håbet på mere vand, men vi vidste jo godt den var lav, så det var jo bare at prøve til. August er langtfra så hektisk som Juni, der til tider kan minde om "Combat-fishing". I August er fiskepresset ikke nær så hårdt og man kan virkelig slappe af og nyde det hele.

Karsten var hurtigt igang og fik næsten med det samme en lille hanlaks på ca. 3 kg i Bjøra, hvortil han købte et dagkort da vi ankom (vi havde først fiskeri i Namsen dagen efter). Bjøra var selvsagt også meget lav, og det må være sådan den så ud næsten hele sæsonen 2002!. Selv fik jeg i skumringen en tur nedover Foss/Melhus, som stangpasser for Bo. Det gav et par sjøørret til hans kat.


Øvre Melhus var blid som et lam!.


Dennis med flex!.

Jeg kom sent hjem, men der stod en gang hakkebøf og ventede!. Jeg tror det er en af de bedste jeg har fået i hele mit liv og jeg har ellers fået rigtig mange!. Den her var super duper og Poul har nu min største respekt!. Det er nemlig ikke hvem som helst, der kan lave en god hakkebøf!

Dagen efter skulle Dennis og jeg en tur på Grande/Rodum og prøve de gamle Longstone hjul. Dennis fik julelys i øjnene, da knarren gik i gang og han var meget begejstret for det gamle hjul!. Ok, det var ikke nogen kæmpe, men den kunne alligevel godt lave lidt ballade. Vi så ikke så mange laks, som vi havde ventet, men enkelte standlaks viste sig i ny og næ.


Karsten med fin lille hanlaks.


Lasse med flex!.

Vi fiskede Grande/Vold på 2. dagen og det var spændende at fiske stykket igennem. Vi forsøgte med flue uden held, også de helt små blev prøvet uden vi kunne lokke nogen laks til hug. Karsten tog om formiddagen en grilse på Grande/Ranum, hvor der var meget aktivitet af standfisk. Vi fortsatte på Vold og fik senere en grilse, som vi i starten troede var større, men den var ikke kroget helt rent.

Sidste dag Fiskede Dennis og jeg en økt nedover Foss/Melhus. Der viste sig en del fisk på nakken ved stenene, men selv om vi fiskede meget intenst kunne vi ikke lokke nogen laks til hug her. Nede ved bådstedet var en stor hanlaks oppe at vende, men selv om vi tirrede den godt, var den ligeglad med vores fluer og wobbler!. Om aftenen tog vi på Grande/Rodum for at narre en af de store, men vi kom også tomhændede hjem derfra. Måske fordi vi blev distraheret af et par kvindelige fluefiskere, der kastede fluen længere og flottere end både Dennis og jeg!.


Veteranerne i højt humør!.


Elegant fanger!.

På Grande/Vold var veteranerne Werner og Jesper taget ud og de kom selvfølgelig hjem med en flot blanklaks på 5,5 kilo. De tog den på en af klassikkerne ved Namsen, nemlig en Hairy Mary. Der blev ikke som vanligt taget store laks mod slutningen af sæsonen på de nedre dele, dertil var vandstanden lav og opgangen for lille. Begge dele ændrede sig umiddelbart efter "lukketid", så laksene fik fred til at boltre sig uforstyrret op gennem Namsen og Bjøra!.

Således gik turen og vi var nødt til at køre hjemover næste dags morgen. En kort tur, men et utrolig hyggeligt og afslappet ophold i samvær med gode venner, var ren livseliksir at gå vinteren i møde på!.


Det var så lidt om 2003 turene. Selv var jeg så mættet efter Juni måned, at jeg ikke orkede at skrive et ord om den da jeg kom hjem!. Derfor først nu, godt 4 måneder før en ny sæson!. Men nu er der ikke længe til og vi glæder os som sædvanligt til at mødes ved Namsen at tage hul på et nyt ophold!. Vi ses!.

 

Fangstrapport for uge 23 - 24 - 25 - 26 og 32 (kun laks)

Dato

Kl

Fisker/Roer

Vald

Redskab

Vægt

1/6

0100

Lasse/Søren

Grande/Musicbox

Jurmu

4,5

5/6

1700

Ulrik

Grande/Vold

Mark

11,7

------------------------------------------------------------------------------

8/6

1600

Søren

Værem

Mark

6,0

8/6

1630

Allan

Værem

Mark

10,7

9/6

1100

Jørgen

Grande/Vold

Mark

5,0

10/6

1630

Allan

Værem

Mark

11,0

------------------------------------------------------------------------------

14/6

2355

Gunnar/Lasse

Foss/Melhus

Flax

12,0

15/6

1400

Steen/Lasse

Grande/Rodum

Vaaksi

8,5

15/6

2100

Karsten

Grande/Rodum

Mark

6,6

18/6

1600

Alan/Lasse

Grande/Vold

Jurmu

4,5

20/6

1130

Mogens/Per

Grande/Vold

Sluk

5,5

------------------------------------------------------------------------------

21/6

1700

Frederik

Grande/Hildrum

Mark

5,0

22/6

1500

Frederik

Grande/Ranum

Mark

3,0

22/6

1400

Anders/Preben

Grande/Ranum

Bomber

12,0

22/6

2330

Anders/Preben

Grande/Ranum

Bomber

5,8

22/6

2345

Peder/Lasse

Grande/Ranum

Flue

4,5

23/6

0100

Peder/Lasse

Grande/Hildrum

Flue

9,5

23/6

1400

Peder/Lasse

Grande/Rodum

Emma

7,5

23/6

2100

Frederik

Grande/Hildrum

Mark

8,1

23/6

1500

Frederik

Grande/Hildrum

Mark

4,3

23/6

1600

Henrik

Grande/Hildrum

Mark

4,5

24/6

1400

Frederik

Grande/Ranum

Mark

3,6

26/6

2230

Arne/Harry

Grande/Ranum

Flue

5,0

26/6

1700

Frederik

Grande/Ranum

Mark

7,0

27/6

0400

Peter/Lasse

Grande/Rodum

Jurmu

3,5

27/6

0945

Preben/Anders

Grande/Rodum

Vaaksi

9,7

27/6

1500

Jørgen/Steen

Grande/Rodum

Yozuri

6,5

------------------------------------------------------------------------------

26/8

1700

Karsten

Himo/Rodum

Mark

3,0

27/8

1900

Dennis/Lasse

Grande/Rodum

Jurmu

4,0

29/8

2000

Werner/Jesper

Grande/Vold

Flue

5,0

Der blev taget en hel del grilse og havørred, som ikke er på listen.


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk