Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

EP wobbler
EP Wobbler

Erkki Paananen laver EP wobblerne - Erkki fisker selv ved Namsen og EP'en er godt kendt langs hele Namsen af inkarnerede laksefiskere. Kendt som en storfanger, især på Krukårn og Sellægg!. Erkki har det også som sin hobby at lave wobblere.

Der er mange års erfaring bag EP'ens atypiske kropsform, som nærmest virker lidt fladtrykt foran. På grund af denne kropsform, som virker som en forlængelse af svømmelæben, er den meget stabil, også i hård strøm. Også uden at det går ud over den meget lokkende gang. Gangen er ret agressiv, men kan dæmpes ved lidt tuning.

Farvekombinationerne er også et resultat af mange års laksefiskeri og mange af Erkki's wobblere er i boxen hos de fleste roere og guider ved Namsen.


EP farver i 75mm.

EP'en gav en fantastisk oplevelse til mig og min kæreste, som jeg havde med til premieren i 2009. Vi krogede en fin laks på mindst 12+, jeg mener jo den var 14+, men det er sådan set lige meget. Min kæreste fightede fisken på eksemplarisk vis lige ovenfor brekket og den lå på det nærmeste klar til landing, da jeg klokkede i det. Jeg var desværre bare for alt for sikker i min sag = langsom med nettet, så den endte altså i en busk og rev sig løs!. Det var jo direkte pinligt!.

Det sjove var, at kæresten, stillet overfor spørgsmålet om hvad der skulle på den ene stang, uden tøven prikkede en EP ud. Og 10 min. senere sagde det bang!.


En anden EP laks (10 kg)

EP'en er simpelthen bare en kanon wobbler, som ikke kan undværes i boxen!. I hvert fald ikke i min!.

Krogene på EP er Kamasan NK62.

Justering er normalt ikke nødvendig på EP'erne, men er en let sag, hvis det er nødvendigt. Ellers se justeringsvejledning her.

For bestillinger kontakt Erkki Paananen: kalastaja"snabelaher"glocalnet.net


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk