Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Bomber
Bomber

Bomberen er en klassiker ved Namsen. Intet mindre. Meget kan siges om Bomberen - den er grim - af plastic - mangler genemgående tråd - dårlig montering - den er maskinfremstillet af underbetalte mexikanere m.m.. Men een ting er indiskutabel: Den kan fange laks!. Og den har fanget rigtig mange laks.
Jeg har hørt om at det er gået galt - at der er knækket en krog af, men det er faktisk meget sjældent. Blot ser det ikke særlig betryggende ud, når man ser en Bombers røntgenfotografi!.


X-ray bomber. Foto: FFF

Men den har altså hevet adskillige store storlaks i land uden problemer og det bliver den nok ved med at gøre i mange år endnu. Små wobblere fanger godt, men af een eller anden grund gør den store 12cm Bomber det også i starten af sæsonen. Senere aftager interessen for de store, men så sætter man jo bare en lille Bomber på!.

Jo - man kan sagtens klare sig med Bombere alene og det er blot et temperaments spørgsmål om man vil det. Man bør skifte krogene på en butiks-bomber med det samme - de er som regel lige til at smide væk. Den kan sagtens bære andre kroge - har prøvet kraftige VMC9626 på den 'og det virker fint.

Den er til gengæld ikke nem at justere. Det skal gøres med stor forsigtighed. Det er ikke svært at forestille sig hvad der kan ske, hvis man voldbøjer næseøjet!. Men den KAN reddes, hvis den efter en fight ikke går som før. Med forsigtighed!.

Bomberen behøver egentlig ingen præsentation, da den er kendt af Gud og hvermand, men jeg vil alligevel vise et par af favoritfarverne ved Namsen.


Jonar-bomber


Kineseren


Grøn Bomber


Rød Bomber

Bomber kan fås i de fleste butikker, men kan også bestilles på nettet hos Trumman: www.trumman.com


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk