Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Turen 2013

Premieren 2013

Turberetninger fra 2012 og 2013 har været undervejs længe, alt for længe. Men her er hvad jeg lige kan komme på fra 2013.


En noget dramatisk optur satte sit præg de første dage. Efter køkørsel i længere tid på motorvejen, kunne vi bare stiltiende se til at klokken skred mod sidste frist for check-in til flyveren i Kastrup. Faldt så lang jeg var, i et halsbrækkende forsøg på at nå til check-in. Må have set ret komisk ud. Jeg var heldig med faldet, men blev selvfølgelig afvist, selvom sidste passagere endnu ikke var gået ombord.

Det er prisen i forsøget på at spare lidt skillinger på billige billetter. I stedet måtte vi så punge ud til ekstra dyre billetter for at kunne nå op til premieren!. Den ville vi jo for alt i verden ikke misse.


Nasi Goreng - in memory of Skeem Jacobsen

Da steg pulsen!

Endelig fremme i god behold, kunne vi så pakke ud til en uges laksefisker i vante omgivelser og i gode menneskers selskab!. Herligt som altid og vejret var det skønneste man kan tænke sig til en premiere.

For at mindes Skeem Jacobsen, havde Roland arrangeret middag ved elven. Vi blev trakteret med Nasi Goreng, som Jakobsen ofte lavede til sine gæster. Udover det nogle velvoksne GT'er, så humøret var højt og steg endda til nye højder, da vi under middagen så laks der rørte på sig ved stenene på nakken.

Det hele virkede meget lovende for premieren den aften.


Engstad toppen

Søren og Rolands secret weapon

Så meget større var overraskelsen og de lange ansigter, da der efter et par timers fiskeri ikke var sket noget!. Melhus landede et par laks, men der kom ikke nogen på land på Engstad, hvor vi fiskede. End ikke de bedste wobblere og den mest sublime roning kunne trylle en laks ud af Engstad til premieren. Der var ganske enkelt ikke ret mange laks i elven endnu.

Vi var heldigvis fri for støinger, som sidste år var tilstede i stort antal. I år var de allerede skyllet i havet af flom inden premieren.


Foss/Melhus

Fin 7 kg's på Jonar Bomber

Vi måtte hen til den 4. juni før der skete noget for os på holdet. Søren og jeg var heldige at være der på det rigtige tidspunkt. Det var så underligt hurtigt overstået. For efter 4 døgns intenst fiskeri, skete det hele indenfor ca. en time. Og derefter skete der ikke mere i den uge for os.

Så glæden var efterfølgende desto større, da det lykkedes os at lande 2 flotte laks ud af 3. Vi tabte den tredie efter en fight, hvor vi ellers mente den var ved at være klar. Men et sidste haleslag reddede den fra et gok i nødden. Også en 7-10 kg's laks var det.

Salmon fishing in a nutshell.


Velfortjent hvil til roeren!

2 superlaks med turbo

Næsten som en understregning af hvor hektisk det hele havde været, var de to laksefights jeg fik lov at opleve noget af det vildeste jeg har oplevet!. Der var simpelthen turbo på de laks!. Den på 10 kg tog et udløb jeg aldrig før har oplevet. Totalt fuld skrue på - hele vejen langt over til modsatte bred - vel at mærke så man kunne se trykbølgen hele vejen over!.

Det var godt nok en vild fisk. Den mindre laks lod den dog ikke noget tilbage i intensitet og energi. Næsten synd de ikke slap fra det. Men det gjorde så den jeg roede til Søren.

Desværre fik vores teammates, Roland og Søren 1, ikke laks på land denne gang. Hvilket blot understreger hvor usandsynligt heldige Søren 2 og jeg var.

Dato

Kl

Fisker/Roer

Vald

Redskab

Vægt

4/6   Lasse/Søren Foss/Melhus Wobbler 10,1 kg
4/6   Lasse/Søren Foss/Melhus Wobbler 7,0 kg


Tak for en god tur og på gensyn i 2014.


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk