Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Turen 2007

Uge 22-23

Endnu engang var det en befrielse at drage afsted nordover!. Jeg havde i år muligheden for at drage af før tiden og det gjorde jeg så!. Allerede den 28/5 var jeg ved Namsen - uden dog at have noget fiskevand. Planen var, at der ikke var nogen! - at ro lidt hist og pist, indtil jeg skulle slutte mig til mine fiskekammerater i uge 24 og 25.

Jeg roede en del, både på Bjøra og Namsen, både for fiskere og på ½ fisk, men havde ikke heldet med mig, end ikke i premieredøgnet, hvor jeg roede på Elstad om formiddagen. Ikke før jeg havde et par ledige timer for mig selv, fik jeg laks, og det har jeg jo allerede skrevet om. Det bliver oplevelsen ikke mindre af og her er et par nye billeder jeg har modtaget fra Liv Lundstein.

Koncentreret fiskeri!
Koncentreret fiskeri!
En  på linen!
En lige så koncentreret laks!

Det var en flot Bjøra-laks på 14,2 kg, der blot målte 1 meter! (plus/minus 1cm). Jeg har besluttet, at få K.P. til at lave en afstøbning af den. Så kan jeg ære laksen på den vis og samtidig få inspiration i vinterhalvåret!.

I sikre hænder
Geir Spiten håver den !
Flot er den!
Sådan!

Jeg havde nogle fine dage og må sende de bedste hilsner til Bo og familien Risvik på Skjørland. Den bedste fiskesuppe jeg nogensinde har fået, fik jeg der!. Den 9/6 sluttede jeg mig til mine kompiser i Villa Ro på Grande og det egentlige fiskeri skulle begynde.

Uge 24

Der var prima forhold, storlaks i elven - så hvad mere kunne man forlange!?.Hug, selvfølgelig!. Men det var så som så med fangster for vores vedkommenede. Vi havde lejet lidt ekstra fiskevand, for at prøve noget nyt. Et døgn på Holandsøy og et på Duun/Langnes. Vi fik ingen laks på Holandsøy, men Troels og Henrik fangede en flot laks på Duun/Langnes, lige nedenfor Tømmeråsfossen. Roer var Troels. Brødrene Rasmussen, som havde godt med laks fra premiereugen, havde et par gode tilbud samme sted.

1. fisk p land
Her skal man holde tungen lige i munden!


Henrik med laksen på 7,4 kg

De startede til gengæld den bedste fiskedag på turen, den 12/6, med at fange en laks på 5,4 kg, som jeg dog ikke har noget billede af..


Her med roer!


Brødrene startede ballet

Flodgaard/Madsen, den dynamiske duo, fulgte efter med en flot laks på 9 kg.


Her gives ikke ved dørene!

Laks - 9 kg

Og senere samme dag fik Harry indviet hans nye fiskestang og det endte med en laks i båden på 11,4 kg. Det hele forgik på Vold

Vi manglede blot Schmidt/Mikkelsen, for at vi alle havde fået laks. Mikkelsen havde iøvrigt et uheld, hvor båden kæntrede og det kan kun siges for lidt, at redningsvest er påkrævet i højt og koldt vand. Den reddede hans liv!.


Stangen holdt!

Laks nr. 4 - 11,4 kg

Fiskeriet dalede i takt med vandstanden hen imod ugens slutning og der blev kun taget en enkelt storlaks yderligere. Harry roede og det resulterede i en laks på 7 kg på Rodum.


Også denne stang holdt!

Laks nr. 5 - 7 kg

Fangstrapport for uge 24

Dato

Kl

Fisker/Roer

Vald

Redskab

Vægt

11/6
?
Henrik/Troels
Nerhøla Tømmeråsfoss
Bomber
7,4
12/6
0800
Søren/Christian
Grande/Vold
Bomber
5,4
12/6
1000
Poul/Søren
Grande/Vold
Bomber
9,0
12/6
1600
Harry/Lasse
Grande/Vold
Bomber
11,4
13/6
1600
Lasse/Harry
Grande/Rodum
Bomber
7,0

 

Uge 25

Uge 25 ender ikke op i annalerne, som en stor uge hvad angår fangst. Ugen tilbragte jeg sammen med mit gamle hold og min (æld)gamle makker Søren på samme vald.

Fiskeriet var næsten gået i stå. Vandet var lavt og krystalklart. Søren og jeg lagde ud på Rodum, hvor vi fiskede ½ laks. Efter bare få minutter eksploderede overfladen i et skumsprøjt. En stor laks tog straks udløb nedover. Den suste helt ned bag øen i et langt udløb og blev stående der. Vi kom langsomt ned mod den og gik i land på øen for at pumpe den død. Det gik dog ret hurtigt op for os at den havde sat wobbleren i en trærod!. Ca. ½ time skete det samme længere nede, men denne laks slap dog taget ret hurtigt. Karsten mistede også en 10+ denne dag på Rodum. Jeg så fisken hænge i luften et langt øjeblik!.

Heldigvis formåede Søren Flensborg at ro en standlaks hjem til Steen, oppe på Vold.


Steen med 10,5 kg

Her med roer!

Der skulle gå flere dage uden fisk og moralen var ikke skyhøj blandt bådfiskerne. Frederik og Karsten havde som landfiskere jævnlig kontakt med laks og Frederik fik da også endelig een på land den 18..


Højt humør og 7 kg sølv!

Søren nettede den

Karsten fik nogle fine grilse, som jeg ikke har billeder af. Håber der kommer mere gang i den i uge 26 - knæk og bræk til jer - og tak for i år!.

Fangstrapport for uge 25

Dato

Kl

Fisker/Roer

Vald

Redskab

Vægt

16/6
?
Steen/Søren
Grande/Vold
Bomber
10,5
18/6
?
Frederik
Grande/Vold
Mark
7,0

 

Uge 26

--

Fangstrapport for uge 26

Dato

Kl

Fisker/Roer

Vald

Redskab

Vægt

?
?
?
?
?
?

Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk