Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Perkele
Murto Vaappu

Per Holmstad - er manden bag Perkele wobblerne - norske højkvalitets-wobblere, der kan fiske, er vellavede og har god holdbarhed. Per er vel nok pioneren blandt de norske wobblermagere, der er trådt ind på arenaen. Og Per ved om nogen noget om de finske wobblere. Han har opsporet finske vaappu hemmeligheder langt ude i de mørke finske nåleskove, hvor ingen hvid mand har sat sine ben. Han er vel efterhånden ligeså kendt i Finland for dette, som af norske og danske laksefiskere med wobblere på hjernen.
Eksperimenter med vægtning og formgivning af wobblerkroppen har givet Per en erfaring, der er umulig at opnå uden at bruge mange mange timer på projekterne. Den viden har udmøntet sig Pers egen-producerede wobblere - Perkele.

Der er flere modeller som jeg ikke kender til, men de mest almindelige ses eksempler på herunder.


Perkele

Per laver ikke kun wobblere til Harling, men har fremstillet wobblere til landfiskeri efter laks. Altså kastewobblere med god vægtning. Herunder ses min egen 50 mm favorit. Kaster svømmer som en drøm uden den er vægtet decideret til kastning. Virker ligeså godt til Harling..


Kjellerman

Pers wobblere har opnået utrolig fine resultater i Bjøra, Namsen, Målselven, Gaula og sikkert en masse andre steder. Selv har jeg fået laks på Perkele i Namsen. Og i Mørrum kunne den lille halv-gule hidse en stor gammel laks til hug - midt på dagen i sommervarmen!.
Landfiskeriet med wobblere har fået lidt af et boost med Pers wobblere og er mere populært end nogensinde. Ikke så sært, når fangsterne med wobblere kastet fra land - er så gode.


Laks taget fra land med Perkele

Kontakt Per Holmstad: Så må du på Facebook


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk