Website design, Bannerdesign

Menu
 
Fangstdata

Statistik

Søgning 1999-2016
Søgning - SÆSON
TOP 30 1997-2021
Årets STØRSTE


Afstøbninger, Guiding og wobblere

Vinglepilt
MO

Ken Vidar Pedersen er manden bag Vinglepilt wobbleren, som du nok har hørt om.

Som nævnt, går det stærkt i Norge og Ken Vidar er endnu en komet i det norske wobblerproducent-univers. Bare lidt under 3 år har han været i gang. Vinglepilt'en har på lige så kort tid slået sit navn fast blandt de virkelig stor-fangende - med et imponerende højt kvalitetsniveau af finish og holdbarhed.

Vinglepilt laves i størrelser fra 45 mm - 85 mm traditionel og som Deep Diver. Farverne herunder er klassiske storfangere, som Ken Vidar serverer i nye spændende udgaver. Igen må tilføjes: Imponerende farvelægning!.

 


Vinglepilt - 85 mm, standard lip

 

Sidste sæson blev der fanget 49 laks på Vinglepilt, fordelt på forskellige elve. Den største på 15,7 kg, som ses herunder, blev taget i Namsen på Øvre Vibstad 2015.

 


Robert og Rune med 15,7 kg laks - Vinglepilt

 

Ken Vidar har også eksperimenteret sig frem til en velfungerende Vinglepilt DD (deep diver) model, som ses herunder. Velfungerende DD'ere i lidt mindre udgaver, har været en mangelvare ttil Namsen siden Fat Rap'en forsvandt.

Ken Vidar har i høj grad medvirket til den nye trend med de super effektive DD'ere, som oven i købet kan justeres, i modsætning til fabriks DD'ere. DD'erne er fangstmæssigt igang med at etablere sig som storfangere og det bliver spændende at følge fangsterne de kommende sæsoner..

Herunder et bundt af Ken Vidars Vinglepilt DD'ere på 85 mm.Vinglepilt - 85 mm, DD


Du kan få kontakt med Ken Vidar på Facebook, hvor han har en side med Vinglepilt.

Revideret 15/04-2016


Nyt fra:

Namsen.dk

-gruppe

Laksefiske i NVD


NVGF


Copyright - namsen.dk